Estrenam el primer ‘Garage Lab’ de Mallorca

Ja hem estrenat el primer ‘Garage Lab‘ de tota Mallorca, finançat per la Fundació Orange. Es tracta d’un laboratori tecnològic que dóna a l’alumnat la possibilitat de desenvolupar projectes motivacionals pensats per a beneficiar a tota la comunitat.

Els alumnes dels nostres cicles formatius (Automoció, Administració, Informàtica, Electricitat i Electrònica, …) fan feina en aquests moments en el desenvolupament d’un circuit de cotxes automatitzats que poden manejar amb un volant o fins i tot amb el moviment dels ulls, un servei especialment pensat per a les persones amb mobilitat reduïda. L’objectiu és que en el laboratori d’idees els prototips es desenvolupin incorporant noves tecnologies com la realitat virtual.

El director general de Formació Professional, Antoni Baos, i la regidora d’Educació, Elena Cayetano, realitzaren aquest dilluns una visita inaugural a les noves instal·lacions. A més del Garage Lab visitaren l’Aula d’Alta Tecnologia.

Leave a Comment