DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

El Dia Internacional de les Dones és una data fonamental per reflexionar i analitzar els avenços que hem aconseguit i seguir reivindicant drets. La seva celebració ens ajuda a prendre consciència de les dificultats que, encara avui, travessen les dones. Encara que hem de tenir en compte que tots els dies són bons per treballar i apostar per la igualtat i, en aquest sentit, tots els dies són 8 de març. 

 

Aquest dia ens serveix d’excusa per tenir present que encara fan falta passes a donar.  Des del nostre centre apostam per la reivindicació de les feines lliures d’estereotips, oferint oportunitats a les dones a inserir-se  cada vegada més en les formacions tècniques.  

 

Encara falta prendre consciència i encoratjar a les dones cap a les carreres STEM,  on la presència femenina encara està en desavantatge. Des del CIFP Pau Casesnoves volem seguir treballant en aquesta direcció i poder empènyer a les dones cap aquestes formacions de manera lliure i sense pressions d’estereotips de gènere. 

ENS FALTES TU