D’on surt el nom del nostre centre?

El nostre company, Antoni Rodriguez, ha publicat a la revista “L’altra mirada” un article sobre en Pau Casesnoves, que va participar a la revolta de la Germania fa 500 anys.

Podeu trobar l’article sencer al següent enllaç: Pau Casesnoves, el gran oblidat de la germania

Vos deixam un parell de fragments.

“En Pau Casesnoves és gairebé un desconegut abans de la seva activitat política. Els primers documents que parlen d’ell són de gener de 1497. Devia a uns diners com a preu d’una llana estrangera comprada per a obrar a casa”

 

 “En Pau Casesnoves va ser jutjat, després que es reunissin proves testificals en contra d’ells entre la colònia de mallorquins mascarats exiliats a València, sota els càrrecs de predicador laic, rebel a la corona, heretge i considerat enemic públic”

 

Leave a Comment