El CIFP Pau Casesnoves participa en les diferents modalitats de la competició de BalearSkills 2021 de les famílies professionals de Transport i manteniment de vehicles, Electricitat i Informàtica i comunicacions. 

Gràcies als dos alumnes de la família d’informàtica i comunicacions per representar-nos en les skills a l’IES Manacor. És una tasca difícil perquè heu estat sotmesos a una prova d’estrès que ha durat 2 dies. Esperam que aquesta experiència sigui enriquidora i que vos hagi aportat un bon record!

Skill d’Administració de Xarxes: Mateu Coli

Skill de desenvolupament web: Tomeu Pau Clar

 

Enhorabona a l’alumne Melcior Dols, que ha participat a les skills de la família d’Electricitat, en la modalitat d’Instal·lacions elèctriques, per haver quedat en tercera posició!!!!!!! BONA FEINA, ESTAM MOLT ORGULLOSOS.

El CIFP Pau Casesnoves vol donar l’enhorabona a l’alumne Marc Busquets Ramis, alumne de la família d’automoció del nostre centre, per haver guanyat el primer premi en la competició BalearSkills 2020 en l’especialitat de Tecnologia de l’automòbil.

És un orgull pel centre tenir-te amb nosaltres!!!!

Leave a Comment