Publicat al caib:

El director general de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors, Antoni Baos, va assistir ahir dematí a la III Jornada d’Emprenedoria organitzada pel CIFP Pau Casesnoves d’Inca que va tenir lloc a la Fàbrica Ramis.

Durant la seva intervenció, agraí a l’equip directiu del centre, als seus docents i alumnes i també a les empreses que col·laboren amb el Pau Casesnoves acollint alumnes en pràctiques i participant o col·laborant en altres iniciatives la seva implicació en la formació professional. En paraules de Baos, “tot això no fa més que posar en valor aquests estudis i no hi ha cap dubte que així hi sortim guanyant tots: l’alumnat, el professorat, els centres, les empreses i la societat en general”. 

La jornada, que va comptar amb una gran participació, es va obrir amb dues conferències que impartiren Aina Ribas i José Antonio Caldés, ambdós consultors i assessors d’empreses. Després hi va haver diferents taules rodones distribuïdes per famílies professionals que tractaren sobre el que esperen les empreses de l’alumnat d’FP i sobre el perfil professional del futur.

 

 

Click per veure notícia a la web del caib

Leave a Comment