PROCÉS D'ADMISSSIÓ PER ALS CICLES PRESENCIALS 21/22 - LLISTA DEFINITIVA - 20/7/21

PROCÉS D'ADMISSSIÓ PER ALS CICLES PRESENCIALS 21/22 - LLISTA PROVISIONAL D'ADMESOS 9/7/21

Adjunta podeu trobar la llista de persones admesses als cicles formatius presencials. La identificació dels sol·licitants son 4 xifres del DNI

És consultable també des de l’enllaç fp.caib.es amb les dades DNI/NIE de l’alumne/a , o si és el cas d’un menor d’edat DNI/NIE del Pare/mare/tutor

El termini de reclamacions finalitza el 13 de Juliol.

Llista provisional d’admesos a FP Bàsica

Llista provisional d’admesos a Grau Mitjà

Llista provisional d’admesos a Grau Superior

PROCÉS D'ADMISSSIÓ PER ALS CICLES PRESENCIALS - CURS 21/22 (alumnes de primer curs)

El procés d’admissió i matrícula per accedir al cicles de formació professional en règim presencial del curs 21/22 es composa de dues fases diferenciades i no excloents. Una primera fase en el mes de juny i una segona en el mes de setembre:

  • La primera fase: és de l’1 al 30 de juny de 2021, ambdós inclosos, per les persones interessades en cursar un cicle formatiu i que compleixen els requisits d’accés.
  • La segona fase: és de l’1 al 7 de setembre de 2021, ambdós inclosos, per a aquelles persones que:
    • han formalitzat el tràmit en la 1a fase del mes de juny però no han resultat admeses en cap de les opcions sol·licitades.
    • les persones que han obtingut els requisits d’accés als cicles o l’homologació o convalidació dels seus ensenyaments en posterioritat al 30 de juny i les persones que, complint els requisits d’accés als cicles, no han formalitzat l’admissió en el mes de juny.
    • Per aquesta segona fase es publicaran, dia 30 de juliol, la relació de les vacants de tots i cadascun dels cicles formatius que no s’han adjudicat a la primera fase a la pàgina web d’FP CAIB. En aquesta 2a fase només es pot sol·licitar plaça per a aquells cicles formatius dels quals s’hagi publicat vacant.

COM FER LA SOL·LICITUD D'ADMISSIÓ PER ALS CICLES PRESENCIALS? (alumnes de primer curs)

1- Passes prèvies a fer el procés d’admissió

2- El termini per presentar les sol·licituds d’admissió és de l’1 fins al 30 de juny telemàticament. Us reconanem Usuari Gestib o autenticació mitjançant @Clave. 

Enllaç per fer el tràmit d’admissió presencial curs 21-22.

3- Després de fer el tràmit d’admissió heu de:

ADMISSIÓ REALITZADA AMB USUARI GESTIB O @CLAVE

ADMISSIÓ REALITZADA AMB DNI/NIE

(anònimament)

Si a la sol·licitud s’indica que han d’adjuntar documentació l’han d’enviar escanejada per correu  electrònic admissio@paucasesnovescifp.cat posant a l’assumpte del correu el vostre nom complet i DNI o NIE.Heu de venir al centre amb cita prèvia per entregar la documentació. La cita prèvia s’ha de sol·licitar al centre telefònicament 971 881710 / 971 881711. La documentació es pot entregar fins al 30 de juny i per tant la cita prèvia s’ha de demanar com a màxim el 29 de juny.

ADMISSIÓ CURS D'ESPECIALITZACIÓ EN INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL I BIG DATA- CURS 21/22

La presentació de sol·licituts d’admissió serà del 6 al 20 de setembre, presencialment a la secretaria del CIFP Pau Casesnoves.

Adjuntam calendari del procés d’admissió i matrícula

Descarregar el calendari

ADMISSIÓ A DISTÀNCIA - CURS 21/22 - de l'1 al 15 de setembre

Ja s’ha publicat el calendari del procés d’admissió de FP a Distància.

El procés serà del 1 al 15 de Setembre i es realitzarà telemàticament. Més informació a FP caib.es

Descarregar el calendari