FAQS

  • Quins tràmits es poden fer online i quins s’han de fer presencialment?

Tots els tràmits de preinscripció i matrícula són online. 

Pels NOUS ALUMNES tendreu tota la informació a la pàgina web de la conselleria d’educació FP CAIBEl procés d’amissió també serà un tràmit telemàtic i començarà el dia 17 d’agost.

Pels alumnes que ja estaven matriculats al curs 19/20 el tràmit serà pel GESTIB els dies 27,28 i 29 de juliol, els vostres tutors vos informaran del procés a seguir.

 

  • He fet un cicle de Grau Mitjà al Pau Casesnoves i vull fer un cicle de Grau Superior, quin procés he de seguir?

Entres en el grup de “NOUS ALUMNES”. Has de fer la preinscripció a la plana web de conselleria. 

 

  • Estic cursant 4rt d’ESO i vull fer un Cicle Formatiu de Grau Mitjà, però encara no tenc el títol perquè m’han quedat assignatures per recuperar al Setembre. Com ho he de fer?

Has de fer la preinscripció a partir del 17 d’Agost, encara que no tenguis el títol de ESO.

 

  • Em vull matricular d’un Cicle Formatiu de Grau Superior, però encara no he acabat els meus estudis anteriors (Grau Mitjà o Batxillerat) perquè tenc exàmens al Setembre. Com ho he de fer?

Has de fer la preinscripció a partir del 17 d’Agost, encara que no tenguis el títol dels estudis anteriors.

 

  • Estic fent el segon curs de grau superior de Desenvolupament d’aplicacions Web i vull fer 2n d’aplicacions Multiplataforma (o a l’inrevés). Quin procés he de seguir?

Has de fer la preinscripció per “NOUS ALUMNES” a la plana web de conselleria i seleccionar que et vols matricular de 2n curs. En aquest cas el criteri de selecció és per ordre d’inscripció, així que fes-ho quan abans millor, a partir de dia 17 d’agost.

 

  • Sóc alumne de primer i he de repetir curs, quin tràmit he de fer?

Dependrà dels mòduls que hagis aprovat. El teu tutor t’informarà de si has de fer el tràmit de matrícula per NOUS ALUMNES o de si tens plaça reservada i pots fer directament la matrícula per ALUMNES JA MATRICULATS.

 

  • Sóc alumne de primer i puc passar a segon, però me queden mòduls pendents de primer, de quins mòduls m’he de matricular?

T’has de matricular del 27/7 al 29/7 de tots el mòduls pendents de primer i de tots el mòduls de segon. Quan, pel setembre, vegis els horaris, ja te donaras de baixa dels que no te vagin bé per compatibilitat horaria.

 

28.04 Calendari del procés d’admissió als cicles formatius d’FP (curs 2020-2021) Règim presencial

Ja teniu disponible el calendari d’admissió del proper curs, MIRAU BÉ LES DATES PERQUÈ CANVIEN MOLT RESPECTE ALTRES ANYS!